.

.

New
15-inčni Prometni Kukova, 7 Pakiranje Prometnih Parkirna Kukova, Plastične Trening Vozačku Kukova, Zaštitne Kukova za Unutarnje/Vanjske aktivnosti i u Svečanim prilikama (narančasta)

15-inčni Prometni Kukova, 7 Pakiranje Prometnih Parkirna Kukova, Plastične Trening Vozačku Kukova, Zaštitne Kukova za Unutarnje/Vanjske

HRK 113.40

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

VRLO ZNAČAJAN : fluorescentno svijetlo narančaste boje izrađen od ПВД (polietilen niske gustoće), on je s četiri rupe na zaštitne конусах za pričvršćivanje, osim ako je vjetrovit dan, ne trebate brinuti da će puše svugdje.VIŠENAMJENSKI : možete ga koristiti za označavanje granica ili stvaranje tečajeva, sportskih aktivnosti, treninga, igre, i oni čine fantastične teme za stranke construction tipa.NAJBOLJI POKLON : savršene veličine za dječje zabave, javne događaje i razne aktivnosti na otvorenom i u zatvorenom prostoru.LAGAN i prenosiv : lako za pohranu i prijenos.Čvrsti i DEBELI : izrađen je od kvalitetne plastike i namijenjen je za korištenje na površini - travi, betonu, sportskih podova, francusku", umjetnom travnjaku i mnoge druge.Značajka za prometne kukova Alyoen 15inch : . ✔ Materijal : izrađen od ПВД (vinil polietilena niske gustoće) za dugoročno korištenje i otpornosti na izbljeđivanje. ✔ To je dizajn s četiri rupe na zaštitne конусах za pričvršćivanje, osim ako je vjetrovit dan, ne trebate brinuti da će puše svugdje. ✔ Svaki od njih sa bojom za lako vidljive, pomaže povećati sigurnost. ✔ Lagan i prenosiv : stog na vrhu svakog za jednostavnu pohranu i transport.Namijenjen je za korištenje na bilo kojoj podlozi - travi, betonu, sportskih podova, francusku", umjetnom travnjaku i mnoge druge. ✔ Veliki kvadratni baze.

Više detalja

Obnovljeno

Slični proizvodi u kategoriji