.

.

New
MATEPROX Kompatibilan sa Samsung Galaxy Z Flip 3 Case, Tanak Tanak Lagan Zaštitna Torbica Za telefon non-slip kožnim Naslonom za leđa s galvanska okvirom za Samsung Galaxy Z Flip 3 5G(Bor zelena)

MATEPROX Kompatibilan sa Samsung Galaxy Z Flip 3 Case, Tanak Tanak Lagan Zaštitna Torbica Za telefon non-slip kožnim Naslonom za leđa s

HRK 47.97

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

1.Kompatibilnost : Samo za Samsung Galaxy Z Flip 3 objavljen u 2021. Precizno izrezani i облегающий dizajn omogućuju jednostavan pristup svim funkcijama i kontrolama(kamerama, gumbima, lukama, senzor otiska prsta i bežičnog punjenja). 2.Zaštita kamere i zaslona : Povišena ruba безеля podići ekran i kameru s ravne površine, otporna na grebanje kada se koristi.Potaknuti : primamo гальванизируя tehnologiju za okvir slučaj koji će tako posebnim dodirom da bi vaš telefon je sjajan, moderan, i to nije lako za gubiti. 4.Maksimalna zaštita : Jake i čvrste materijale maksimalno štite vaš omiljeni telefon.Visokokvalitetna kožna leđa ne dodaje volumen, ne ostavlja otiske prstiju i ne klizi prilikom upotrebe.I on nudi udoban hvat.MATEPROX nudi jamstvo od 1 godine na ovaj elegantni torbica za telefon i što je ugodno i toplo službu za korisnike.

Više detalja

Obnovljeno

Slični proizvodi u kategoriji