.

.

New
SkinotipewYHM za Samsung Galaxy Note20 Ultra Tanki Mandala Reljefni Uzorak Horizontalno Kožna Flip Torbica sa Držačem i Utora za karticu i Torbicu i Фоторамкой i Талрепом (Boja : zelena)

SkinotipewYHM za Samsung Galaxy Note20 Ultra Tanki Mandala Reljefni Uzorak Horizontalno Kožna Flip Torbica sa Držačem i Utora za karticu

HRK 51.90

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

Rezervni dijelovi za mobilne telefone.Za Samsung Galaxy Note20 Ultra Tanki Mandala Reljefni Uzorak Horizontalno Kožna Flip Torbica sa Držačem i Utora za karticu i Torbicu i Фоторамкой i Uzicu.Rezervni dijelovi za popravak mobilnih телефонов1. Sažetost : Njegov oblik je jednostavan, a fin cvijet mandalu ostavlja dubok dojam.2. Funkcija : utor za kartice, novčanik, jednostavan za korištenje, funkcija nosača je dizajniran za jednostavno pregledavanje.3. Praktičnost : Sve tipke i priključci mogu se dobiti punjenje i spajanje na kabel slušalice, ne uzimajući torbicu.4. Prijenosni : Telefon je lagan i tanak, a to je ugodnije za nošenje na pertla.5. Trajan : Materijal TPU s dobrim performansama i visokim kvalitetom može se koristiti za dugo vremena.6. Anti-pad : Четырехугольный dizajn TPU all-inclusive, vrlo dobra otpornost na jesen.

Više detalja

Obnovljeno

Slični proizvodi u kategoriji