.

.

New
LMEIL Arm Hrvanje Competition Table, Standardni Stol za ruka hrvanje, Stol i ruka hrvanje s Odvojivim sila Zglob za korištenje u Lokalnoj teretani, Crna.

LMEIL Arm Hrvanje Competition Table, Standardni Stol za ruka hrvanje, Stol i ruka hrvanje s Odvojivim sila Zglob za korištenje u Lokalnoj

HRK 258.60

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

✔ Kvalitetne materijale-okvir je izrađen od čelika, a troslojne ploče od kaljenog industrijske zajednice, koja je više izdržljiv.Radna ploča je obložena zaštitnim slojem pjene EVA. ✔ Gornja ploča-izrađena od PVC-kože, opći izgled fin. ✔ Izmjenjivi налокотник-dizajn налокотника i zaštitne obloge podlaktice može jamčiti, da je zglob sportaša će biti bolje zaštićen tijekom igre, bez ruku, kako bi se postigla blage do umjerene i teške deformacije i trajnosti. ✔ Značajke-U borbi za zaštitu oboje čeličnih pesnica od nasilja, ključ pobjede i gubitka zaštitni jastuk je trajnost i недеформация.Položaj komada podlaktice možete prilagoditi za borbu protiv lijeve i desne ruke. ✔ Upute za uporabu-stalak za zglob savršen za vaše kućne ili uredske zabave, a također je savršena oprema za fitness klubova.

Više detalja

Obnovljeno

Slični proizvodi u kategoriji