.

.

New
Cuoio Tooling Leather Material, Buffalo Hide Heavy Real Leather Sheets for Obrtni, Tanned Raw Full Grain Genuine Leather Pieces for Leather Work, 12x12 Tamnocrvena 1.4 mm Pre izrezati Debele kožne Kvadrata.

Cuoio Tooling Leather Material, Buffalo Hide Heavy Real Leather Sheets for Obrtni, Tanned Raw Full Grain Genuine Leather Pieces for Leather

HRK 44.97

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

✅ Nadamo se da će vam omogućiti da napravite više informirani izbor prilikom pregledavanja naše zbirke.✅ Полнозерновые komadići kože od kože bizona u obliku kožnih četvornih listova 12"x12" (prirodna koža na ярду) Približno 1,2-1,4 mm - 3/4 oz teške kožnu list.Listovi su klesani od prirodnih prirodnog kravljeg zrna, skrivaju boca i puna kože. ✅ Prirodna koža od полнозерновой kože, u obliku sirove kože u pre вырезанном koža lim u obliku kožnih kvadrata za obrt i kožnim ugriz. ✅ Kesten - tamnocrvena boja kože s tankim nijansa svetlo-crvene ispod površine. ✅ Prirodna koža, prirodna koža, štavljena instrumentalni koža neobrađeni – NE СКЛЕЕННАЯ koža i NIJE UMJETNA koža Teška koža koža koristi kao koža za ugriz i kuha od bičevati kao nusprodukt lokalnoj mesnoj i mljekarskoj industriji.✨ Sklopivi i pritom kožu, što će stvoriti dna učinak ulje za štavljenje. ✅ Ulje preplanulo pull-up / crazy horse leather.ŠPANJOLSKI : [Piel de búfalo para herramientas y manualidades] KARAKTERISTIKE : ✨ Mekan i elastičan, sa prekrasnim sjajem. ✔ Pribor od kože bizona kožne radovi koji zahtijevaju sirova lima kože i kožne stranke za ugriz i kože ili bilo kakvih drugih kožnih materijala za izradu kože male i srednje veličine. ✔ Kožni listovi za suncanje rada i ugriz koža za obrt kao hobi koža. ✨ Koža može dobiti ogrebotina tijekom korištenja, koji se mogu trljati ili ručno poliranje.Ove varijacije su dio šarma kože, i mi smo pokušali pokazati da je to na slikama naših proizvoda, ograničavanju uporabe uređivanje i dajući slike visoke rezolucije.

Više detalja

Obnovljeno

Slični proizvodi u kategoriji