.

.

New
GForce, promiče organizator s ugrađenim tester, 98, zidni ili u ladici. Broji 24 baterije AAA, 48 AA, 10 C 8 D i 8 9V crne boje.

GForce, promiče organizator s ugrađenim tester, 98, zidni ili u ladici. Broji 24 baterije AAA, 48 AA, 10 C 8 D i 8 9V crne boje.

HRK 56.97

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

Plastika.DIMENZIJE : 13,8 x 6,9 x 1,7".Broji 98 BATERIJE : Organizator za baterije broji 98 baterije.On može primiti 24 AAA baterije, 48 AA, 10 C 8 D i 8 9 V.Odvojeni prostor za svaku baterije pružaju uredno organizaciju svega.ZIDNA MONTAŽA : Objesite ovaj organizator baterije na zid za jednostavan pristup.On dolazi sa svime po opremom za lako vješanje.Objesiti u svojoj garaži ili u подсобном ormaru u hodniku.Čak se i mogu se staviti u ladici.To je zgodan način za pohranu vaše baterije.TESTER BATERIJA : Ovaj organizator je također dolazi s tester baterija.Ovaj test može pomoći da provjerite, normalan je li vaša baterija.Odličan proizvod za rješavanje загроможденных ladica i ormara.Pomaže u održavanju vaše baterije u čisto i uredno!Također isporučuje tester baterije koje možete lako skinuti.Možete udobno držati u ladici, ormaru ili objesiti na zid.Pohranjuje do 93 baterije različitih veličina!Baterije u kompletu nije uključena u cijenu.

Više detalja

Obnovljeno

Slični proizvodi u kategoriji