.

.

New
Praktičan, 2-ярусная polica za wc, Bogata kompaktna Podna Gornja Kutna polica za skladištenje kade,Umivaonik, Balkon (Boja : bijela, veličina : 59.111.822.8 inča)

Praktičan, 2-ярусная polica za wc, Bogata kompaktna Podna Gornja Kutna polica za skladištenje kade,Umivaonik, Balkon (Boja : bijela, veličina

HRK 36.30

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

【Veliki kapacitet】 Laminirano trezor razumno klasificirano, s velikim kapacitetom i velikim prostorom za pohranu, što je povoljno i praktično. 【Izdržljiva i dugotrajna】 Rama wc školjka je izrađena od kvalitetnog drva, zdrave i čiste zajednice, s tvrdog materijala, jasna tekstura, čvrste teksture, glatke i nježne, lako моющейся i ухаживающей, debelog kvadratnog cijevni stup, šasija je spojen dva U-образными cijevi, nosivost udvostručen, a on se ne trese , izdržljiv i nije lako naginje.Koristite isporučeni hardver i slijedite upute u uputama za montažu i korištenje ih korak po korak. 【Jednostavnost montaže】 Ovaj toaletni satna jednostavan za instalaciju. ●Naziv proizvoda : toalet-satna●Klasifikacija boja : crna, bijela●Materijal : metal●Veličina : 150*30*58 cm/59.

Više detalja

Obnovljeno

Slični proizvodi u kategoriji