.

.

New
AirTag Case 2021, Zaštitna torbica za AirTag s брелоком, Kompatibilan sa Apple Air New Tag 2021 za kućne ljubimce, Ključeva, prtljage, naprtnjače (crvena)

AirTag Case 2021, Zaštitna torbica za AirTag s брелоком, Kompatibilan sa Apple Air New Tag 2021 za kućne ljubimce, Ključeva, prtljage,

HRK 20.88

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

【PERFECT FIT DESIGN】Posebno dizajniran za Airtag 2021 Bluetooth Tracker. 【Visoke kvalitete】Izrađen od mekog silikona premium klase štiti Air Tag Key Finder od prašine, padova i ogrebotina, lagan je, mekan i udoban. 【ŠIROKU PRIMJENU】Lako za vaš ključ, torbi, novčanika, remena, kućne ljubimce, prtljage, naprtnjače i svega što vi ne želite izgubiti. 【JEDNOSTAVNOST INSTALACIJE】Otvoreni dizajn rupe je vrlo pogodno za prijenos signala i гуманизированной instalaciju.Uhvatite sve što želite lako ući u trag. 【Aftermarket】Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas brzo, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.Naravno, ako niste zadovoljni s njim, mi vam možemo pružiti uslugu povrat novca ili razmjene.

Više detalja

Obnovljeno

Slični proizvodi u kategoriji