.

.

New
Stražnje staklo Cell4less Kompatibilan sa iPhone 8 s punim ljepilom za tijelo, alat za uklanjanje i širokim otvorom za kamere za bržu instalaciju (crvena)

Stražnje staklo Cell4less Kompatibilan sa iPhone 8 s punim ljepilom za tijelo, alat za uklanjanje i širokim otvorom za kamere za bržu instalaciju

HRK 44.67

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

????OEM kvaliteta stražnji stakleni poklopac pretinca za baterije za i Phone 8. Svaka stranka provjeriti ručno, provjeren i odobren.Zamjena stražnjeg stakla-to je najpovoljniji i najbrži način za povratak u vašem telefonu novi izgled. ????Sve medije kompatibilne s ovim kućištem stražnjeg stakla su idealne za i Phone 8.To je stražnje staklo ne odgovara za i Phone 11, stoga vas molimo da provjerite vaš broj modela i ime prije naručivanja.Cm. Opis za više savjeta o tome kako pronaći broj modela. ????Ugradnja kvalitetnog stražnjeg stakla OEM je brz i jednostavan za rad, bez obzira što mogu reći drugi.Možete napraviti ovaj projekt svojim rukama uz pomoć nekih osnovnih alata, kao što su toplinska pištolj, alat za uklanjanje i neke zaštitne naočale.Osigurali smo neke osnovne видеоинструкции, ali u svakom elektroničkom popravak - savjetujte se sa stručnjakom. ????All inclusive - pružamo najbolju kvalitetu stražnjeg stakla na tržištu s najviše izdržljiva i najbolje ljepilo za izradu vodonepropusnog brtvljenja. ????Kompletan set alata za popravak uključen, trebate samo staviti izvor topline i zaštitne naočale.

Više detalja

Obnovljeno

Slični proizvodi u kategoriji