.

.

New
Monitor test napona struje, zaslon s Tekućim kristalima Naširoko koristi mjerač napona struje PB цифров ЛКД Jednostavan za korištenje Jednostavan za čitanje, za dom(#2)

Monitor test napona struje, zaslon s Tekućim kristalima Naširoko koristi mjerač napona struje PB цифров ЛКД Jednostavan za korištenje Jednostavan

HRK 161.70

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

Područje primene : pogodan Je za mjerenje izmjeničnog napona u raznim mjestima, kao što su urede, tvornice, laboratorija i kod kuće.Jednostavnost korištenja : jednostavno priključite ga, i on je odmah prikazati napon.Jednostavno priključite izravno na штекеру preklopnik ili bilo kojoj drugoj vrsti utikača prekidač.Штекерный tip : Штекерный digitalni voltmetar široko se koristi za otkrivanje AC80‑300 V i ima široki spektar primjene.Lako se čita : voltmetar koristi lijep i jasan lcd zaslon koji se lako čita, čak i pri slabom osvjetljenju.Visoko kvalitetni materijal : Voltmetar je izrađen od ABS materijala koji je čvrst i izdržljiv za osigurali duži vijek trajanja.Značajke : 1. Visoko kvalitetni materijal : Voltmetar je izrađen od ABS materijala koji je čvrst i izdržljiv za osigurali duži vijek trajanja.2. Plug In Tip : Plug in tip digitalni voltmetar široko se koristi za otkrivanje AC80‑300 V i ima široki spektar primjene.3. Jednostavnost korištenja : jednostavno priključite ga, i on je odmah prikazati napon.Jednostavno priključite izravno na штекеру preklopnik ili bilo kojoj drugoj vrsti utikača prekidač.4. Jednostavan za čitanje : Voltmetar koristi zaslon s tekućim kristalima koji je lijep i jasno, i to se lako može pročitati čak i pri slabom svjetlu.5. Količina primene : Odgovarajuće za mjerenje napona struje AC na različitim lokacijama urede, tvornice, laboratorij, i kod kuće.Specifikacija : Tip деталя : вольтметермодель : DM55-1Материал : ABSColor : White Measurement Točnost : ±1.5%, ±2 Digits Measuring Broj : AC 80-300 VPower Potrošnja :

Više detalja

Item Type:
Voltmeter
Model:
DM55-1
Material:
ABS
Color:
White
Measurement Accuracy:
±1.5%, ±2 Digits
Measuring Range:
AC 80-300V
Power Consumption:
Number of Digits:
3
LCD Screen Size:
Approx. 3.6 x 1.8cm/1.4 x 0.8in
LCD Screen Color:
Blue
Package List:
1 x DM55-1 AC 80-300V LCD Digital Voltmeter Socket :
It is important for you to keep children away from the product. :
Obnovljeno

Slični proizvodi u kategoriji