.

.

New
Super Vježba Band USA 7 ft. Duge trake otpora Set od 3. Aplikacija za iPhone, e-knjiga, vrata sidro i torba na munje u paketu. Laka, srednja ili Teška sila treninga u teretani, fizikalna terapija, joga.

Super Vježba Band USA 7 ft. Duge trake otpora Set od 3. Aplikacija za iPhone, e-knjiga, vrata sidro i torba na munje u paketu. Laka, srednja

HRK 254.40

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

IZDUŽENA 7-NOGOM LATEX FREE trake - - - veličine 7 "x 6", tako da možete ih staviti za više napetosti, vezati čvor za петлевой traka ili uzeti nekoliko tijela obaviti oko ruke za sigurno hvatanje.Vi ste u potrazi za trake ručke ili jednostavno želite imati jedan bend otpora?Oni imamo.Jednostavno odaberite vezu SUPER EXERCISE BAND pored naziva proizvoda na vrhu.Umorna od toga da je za vrijeme treninga imate previše kratke pruge?Imamo odgovor.X HEAVY STRENGTH Resistance Band SET uključuje u 1 srednje (6-10 funti), X Teških (10-20 kg) i XX teških (15-20 kg) rasponu.Također imate pristup web-stranici Super Exercise Band, na kojem se nalaze detaljne informacije o proizvodu i video treninge koji će vam pomoći stvoriti trening grupe otpora.Naša garancija : Očekujte odlične kvalitete i usluga kupcima, kao i cijeli sklop, provjera i servis su proizvedeni u SAD-u.Jeftini trake dolaze u хлипком выброшенном celofan, koji ne štiti vrpcu dok je za skladištenje, utovar ili nakon prodaje.STIŽE U STILU - 3 seta bendova i 15" dugi vrata sidro tucked u soft неопреновый torbu na munje s карабином. 30-STRANICA e-KNJIGA RESISTANCE BAND - Naš e-knjiga stretch band vježba se šalje na e-mail nakon dolaska seta.U potrazi za ručke, šarke ili velike role?Kliknite na SUPER EXERCISE BAND odozgo.Naš profesionalni TPE traka klase ne sadrže prah, bez mirisa i lateksa bez ljepljive površine, tako da nema alergije na lateks ili tako snažan gumenog mirisa, kao što je latex trake.SKUP crta otpora EKSTREMNE ČVRSTOĆE uključuje 1 X teških (10-20 kg), XX teških (15-20 kg) i XXX teških (18-24 funti) bendova.Naše trake bez lateksa od 7 x 6 inča stvoreni za čvrstoću, trajnost i punog raspona pokreta.Vi jednostavno ne možete to učiniti s kratkim jeftini 4-5-футовыми prugama,koje se prodaju posvuda.Odaberite set od 3 trake koji želite : SKUP crta otpora LAKO SNAGE uključuje 1 x pluća (1-2 funte), pluća (3-6 kg) i srednjim (6-10 funti) bendova.Pa učvrstite trajnu torbu za nošenje na коврике za joge ili sportskoj torbi.Također je u paketu sa svojim skupom od 3 trake : Naš vrhunski vrata opeku izrađen od čvrstog najlona trake dužine 15 cm s blagim анкерным prstenom, promjera 2 cm.

Više detalja

Obnovljeno

Slični proizvodi u kategoriji