.

.

New
POYLKJGYT Zavjese Za Tuširanje,Zavjese Za Tuš u Kupaonici, Vodootporan Zavjese u Kupaonici,Bijela Tkanina, Zavjese Za tuširanje,72x72 inča.

POYLKJGYT Zavjese Za Tuširanje,Zavjese Za Tuš u Kupaonici, Vodootporan Zavjese u Kupaonici,Bijela Tkanina, Zavjese Za tuširanje,72x72 inča.

HRK 44.97

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

【Visokokvalitetna tkanina】Vodootporan i robustan mekani plastični tkanina,zavjese za tuširanje s hrabar,simpatičan i jedinstven dizajn za poboljšanje vašeg prostora.Super vodootporan,koji je dizajniran da izdrži bogata vlagom uvjeti kupaonice. 【Lako čišćenje i održavanje】Voda za zavjese za tuširanje klizi i brzo suši.Držite svoju kupaonicu čista i svježe.Zavjese za tuš u kupaonici lako se čisti,briše se u automobilu. 【Zabavan ukrasni dizajn】Vodootporan zavjese za kupaonicu s cvjetnim i geometrijskim полосатыми uzorcima za kombinaciju zavjese za tuširanje u modernom stilu,vodootporan zavjesa za tuš-idealan je detalj za vašeg sela,ali elegantnom dekor kupatilo. 【Pojačan gornji rub】Zavjese za tuširanje pojačan gornji naslov i otporan na rđu metalne люверсы,tanke uboda exsit bilo gdje zavjese za kupaonicu,držite ga na licu mjesta,držati vas podalje od prianja uz uzimanje duša. 【Jednostavna instalacija】Skup zavjese za tuširanje dolazi s 12 komada bakrene prozorčić.Tuš zavjesa za jednostavnu instalaciju s minimalno truda.Product Name : rešetkasta vodootporna tkanina, zavjese za tuširanje Dizajn : podebljano boje i jedinstvene obrasce,slatka i jedinstven dizajn za poboljšanje vašeg prostora.Materijal : Vodootporan i robustan mekani plastični тканьразмер : 71×71inch Apply za : hotela , kuće, uređenje kupaonice.Toplo i Тірѕпожалуйста, objesiti zavjese za tuširanje na 4 cm iznad poda.Vez Križem Paket : 1 kom. Kupaonica Zavjese za tuširanje.

Više detalja

Obnovljeno

Slični proizvodi u kategoriji